Fornyelse af aftalen med Yousee

Til alle grundejere

Vores nuværende kontrakt med YOUSEE skal genforhandles, da de nuværende betingelser udløber den 28. februar 2015. Jeg kan oplyse, at jeg er fuld gang med forhandlingerne, så vi kan have en ny kontrakt på plads til generalforsamlingen i februar 2015, hvor generalforsamlingen skal tage stilling til, om vi skal fortsætte med YOUSEE som leverandør af kabel TV og radio.

Hvis den nye kontrakt er økonomisk fordelagtig, håber vi fra bestyrelsens side, at der er opbakning til en fortsættelse.

Vi skal dog gøre opmærksom på, at vi har et års opsigelse, så vi er altså bundet frem til februar 2016. Det skyldes, at vi på sidste  generalforsamling traf beslutning om ikke at opsige kontrakten!

Hvad prisen bliver på grundpakken i 2015, kan jeg først oplyse jer om, når jeg har afsluttet forhandlingerne med YOUSEE. De er kommet med et udspil på 130 kr pr måned (normalpris ved individuel tilslutning er 229 kr pr måned fra 1. januar 2015). Jeg håber og forventer et lavere beløb, men det får i besked om, når jeg har kontrakten på plads.

På bestyrelsens vegne vil jeg ønske jer alle en god jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Gorm
Fmd.
%d bloggers like this: