Generalforsamling: Forslag om oprettelse af medieforening/afdeling

Bestyrelsen har modtaget forslag til behandling på generalforsamlingen.
 
Forslaget, samt formandens svar kan læses nedenfor.
 

Hej allesammen
 
I henhold til jeres udsendte dagsorden kan jeg forstå, at der skulle være problemer med at opkræve til TV/internet sammen med kontingent til grundejerforeningen. Det fremgår ikke, hvad det strider imod af gældende regler. Kommunen må da kunne give en bedre forklaring, end bare at afvise vores måde at gøre tingene på, og som vi har gjort siden 1985!!!!
 
Men på grundlag af ovenstående vil jeg stille følgende forslag:

Oprette en medieforening/afdeling

Formål: At skaffe grundejerforeningens medlemmer så billig TV og internet som muligt.
 
Hvis det bliver besluttet at opsige aftalen med WAOO, kan den nye underafdeling forhandle sig frem til fornuftige priser frem til generalforsamllngen 2021. Man vil stå sig bedre i forhandlingerne, endnu flere vi er!
 
Det vil kun kræve, at kasseren har et sideløbende regnskab, der udelukkende vedrører medieforeningen samt et ekstra bankkontonummer.
 
Det skal selvfølgeligt være friviligt, om den enkelte grundejer vil være medlem af medieforeningen.
 
At bestyrelsen vil træde tilbage, hvis beslutningen skulle gå jer imod, forstår jeg ikke. Det skal ikke være præsion, men en demokratisk beslutning, der afgør spørgsmålet.
 
Jeg har også prøvet at blive stemt ned, som dog ikke har fået mig til at løbe fra posten, men så har vi måtte tage arbejdshanskerne på og finde den bedste løsning.
 
Jeg ved godt, at mange unge mennesker streamer m.m., men jeg har en bøn til jer og generalforsamlingen – vil i ikke godt tage hensyn til den ældre del af grundejerforningens medlemmer. Vi er en del, der bare skal have TV og internet til husbehov. Mange af os har ikke forstand på alle de nye og moderne muligheder, ogg jeg orker ikke at sætte mig ind i det!
 
Jeg vil bede jer om, at udsende forslaget og hele begrundelsen ud til samlige grundejere.
 
Når min situation ændrer sig, hvad den gør inden længe, så vil jeg gerne yde en indsats for at få ovenstående op at stå.
 
Med venlig hilsen
Torben Gorm Larsen
Nr. 9

 


Svar fra formanden, Uffe Thomsen:

Hej Gorm

Kommunen vil ikke godkende vedtægtsændring som vi vedtog for 2 år siden, og hun forholder sig til vores vedtægter som beskriver bestyrelsens formål kun er pasning og vedligeholdelse af vores fælles arealer. Jeg har senest i efteråret været i dialog med Hanne og spurgt ind til
hvordan de kunne godkende ændring i paragraf sidste gang, det vil hun
ikke forholde sig til.

Hanne siger at selvfølgelig kan vi frit oprette en frivillig antenne forening hvis formål er at skaffe billigere tv/internet til dens medlemmer det er bare ikke bestyrelsens opgave i henhold til vores vedtægter.

Bestyrelsen har drøftet dette og flertallet besluttede at det skal være velkommen med en frivillig antenne forening den skal bare have sin egen bestyrelse, da der ikke er flertal i bestyrelsen til at vi kan stå for opgaven.

Så hvis flertallet på generalforsamlingen på demokratisk vis vælger at videreføre nuværende ordning eller andet er vi nødsaget til at trække os. Vi havde en teaser ude for 2 år siden og havde forslag sidste år som blev nedstemt, så hvis vi bliver nedstemt igen er det svært at se anden løsning, desværre.

Vi vil selvfølgelig kun det bedste for borgerne i Hagenstrupparken, men vi kan ikke varetage noget som kommunen ikke kan godkende som lovlig/vores opgave i henhold til væres vedtægter.

Så det er et godt forslag du stiller, men tror det er bedst de to ting køres separat. Udover de ældre er der også yousee kunder at tage hensyn til og dem uden tv og internet.

Forslaget vil selvfølgelig blive udsendt på mail, hjemmesiden, på Facebook og vil komme op i tavlen.

Mvh Uffe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: