Mail sendt til teknisk udvalg og forvaltning

For nyligt er nedenstående mail blevet sendt til teknisk udvalg og forvaltning i Favrskov Kommune. Mailen kan også læses ved at klikke her.

Til Teknisk udvalg og forvaltning
Favrskov Kommune

Vi har et stort problem i Hagenstrupparken ved nr. 24 D, hvor husejeren ikke sørger for beskæring/klipning af en forvokset lærkehæk.

På stedet er der en oplukkelig vejspærring, som gør, at trafikken i området bliver bedre fordelt til alles tilfredshed, men den uregerlige lærkehæk gør, at passagen ved bommen er groet til, så folk med cykler eller barnevogne har svært ved at passere, og når der kommer sne, vil det blive helt umuligt! Derudover er der opstået fare, da gadebelysningen efterhånden er groet efter, så folk, der ikke er kendt i området, efterhånden har svært ved at se bommen. Vi har over årene, uden held, henvendt os utallige gange til grundejeren, for at få vedkommende til at beskære hækken.

Da det store problem er ud til offentlig vej, vil vi derfor gerne have kommunen til at se på problemet, så det kan blive løst på bedste måde.

Vi vil også gerne have jer til at kigge på trafiksikkerheden ved stiens udløb i Hagenstrupparken. Vi har et fantastisk stisystem fra Hagenstrupparken og ind til idrætsfaciliteter, børnehaver, skole og tæt på bymidten. Problemet er, at man for 25 år siden ændrede lokalplanen, hvilket betød, at der blev bygget 10 rækkehuse (18 A til 18 K). Til- og frakørselen til disse huse har gjort udmundingen af stien ret farlig, men problemet blev løst med et trafikspejl. Dette spejl blev smadret i forbindelse med musikfestivallen på Bamsebo i september, hvilket fik mig til at henvende mig til teknisk forvaltning, som fortalte mig, at man har sparet alle trafikspejl væk. Det undrer mig, at man vil bruge millioner af kroner på nye cykelstier, når der ikke er råd til at sikre Hagenstrupparkens børns skolevej. Det hjælper ikke, at vi har 500 meter sikker cykelsti, når der er to meter, som er livsfarlig?

Vi glæder os til at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Torben Gorm Larsen
Fmd.
Hagenstrupparkens Grundejerforening
Hagenstrupparken 9
8860 Ulstrup
86464377

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: