Vedr. YouSee, analoge kanaler og Waoo (Energimidt)

Kære grundejere/lejere.

Nu nærmer vi os med hastige skridt nytår, og jeg vil derfor benytte lejligheden til at komme med nogle vigtige informationer til alle.

  1. Som i sikkert er informeret om, så stopper YOU SEE med at sende analog fra den 9. februar 2016, hvilket betyder, at dem der har et analog eller et HD ready TV og ikke har en digital box, ikke har mulighed for at se TV fra ovennævnte dato og frem til 1. april, hvor vi overgår til EnergiMidt, der sender en del analoge kanaler. Hvilke fremgår af den kanaloversigt, i tidligere har modtaget.
  2. Man kan så eventuelt købe en digital box, som kan bruges til YOU SEE, men det er lidt spild af penge, da den nok ikke kan bruges til WAOO (EnergiMidt)! Jeg har selv købt et nyt digitalt TV for at spare en ny box, der nemt kan koste op til 1.000 kr., hvor et nyt digitalt TV kan fås for 2 – 3.000 kr., og så behøver man ikke tænke på, hvilke kanaler der sendes analoge. Så får i også mulighed for at udnytte jeres valgte TV pakke fuldt ud
  3. Med hensyn til internet har jeg et godt råd til alle dem, der ønsker internet fra EnergiMidt, og som ikke allerede er tilmeldt, og det er, at man tilmelder sig EnergiMidt senest 1. februar 2016 med en 50/50´er, som man så får 2 mrd. gratis frem til 1. april. Ønsker man derefter kun at benytte sig af en 20/20´er, så skal man bare huske at meddele EnergiMidt det senest 1. marts 2016. I skal lige være opmærksom på, at i kan have en eventuel opsigelsesperiode hos jeres nuværende udbyder. Mange har en måned, så i skal have opsigelsen på plads senest den 31. december 2015!

Hvis i har spørgsmål til ovennævnte, står jeg til rådighed med svar på alt det, jeg ved og kan svare på!

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår med tak for et begivenhedsrigt år, der snart rinder ud.

NB: Inden vores ordinære generalforsamling i februar 2016 hører vi gerne fra dem, der går rundt med en formand, kasserer eller næstformand i maven – de tre nuværende ønsker under ingen omstændigheder genvalg efter henholdsvis 9 og 7 år i bestyrelsen!!!!!!!!!!!!!!

Med venlig hilsen Gorm

Ovenstående kan også hentes som pdf ved at klikke her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: