Nyt fra bestyrelsen: Vejrapport, Waao og legepladser

Hej alle i Hagenstrupparkens grundejerforening.

Vejrapport
Som i alle så i tilstandsrapporten fra Favrskov Kommune (se den ved at klikke her), der blev sendt ud til os alle i starten af oktober, mente Kommunen, at hvis de lappede lidt små huller i Hagenstrupparken, så var den klar til overdragelse.

Vi kunne i bestyrelsen ikke helt genkende det billede af vores veje som blev beskrevet i rapporten og tog derfor beslutning om at få lavet en uvildig rapport fra Teknologisk Institut (TI).

Vi har nu fået rapporten fra TI (se den ved at klikke her) og som i kan se, er der en verden til forskel. Det bliver svært for Kommunen at se bort fra den, specielt fordi TI er de bedste på markedet og 100% uvildige.

Nu bliver det så spændende at se hvilket udspil Kommunen kommer med, efter vi har indgivet vores klage over overdragelsen her sidst i december. Vi tror dog ikke på at Kommunen lægger sig fladt ned, men med vores rapport i hånden må vi alligevel stå noget stærkere i en eventuel efterfølgende anke til Vejdirektoratet.

Nye internetpakker fra Waoo.
Der har været lidt snak om de nye internetpakker fra waoo til private.

Vi er foreningskunder i Hagenstrupparken og opnår derfor lidt billigere priser på tv og internet end privatkunder. Det nye tilbud med internetpakker til foreningskunder bliver dog først tilgængelig ca. 1. april 2017, det skyldes ifølge Waoo at det er en stor omlægning de er i gang med og derfor kommer det i etaper (Det ser dog ud til at Waoo er fleksibel med løsninger til de få der ikke kan vente til april.)

Kan i så overhovedet udnytte de høje hastigheder ? Det kræver rimelig nyt udstyr og kablerne skal måske også tilpasses.
I den forbindelse har Verner Persson i nr. 69 tilbudt sin assistance til alle os i Hagenstrupparken der måtte være i tvivl om det. Så hvis i overvejer at få de nye store internetpakker, men er i tvivl om hvad der kræves af udstyr, så er Verner inde i sagerne og klar til at prøve at rådgive jer om det.
Det siger vi tak for i bestyrelsen.

Er der pixelfejl på jeres tv fra Waoo så kan det være frekvensen skal rettes, det sker ved at i ringer til deres support og de kan oftest ordne det over telefonen.

Ny legepladsansvarlig
Per Skouboe nr.25 har påtaget sig at overtage legeplads tilsynet fra Carsten der desværre måtte stoppe.

Stor tak skal lyde fra os alle i Hagenstrupparken til dig Carsten for din utrolige store hjælp gennem de sidste mange år og samtidigt velkommen til dig Per og mange tak fra bestyrelsen, fordi du ville overtage legepladstilsynet. Vi håber på at du vil syntes det er sjovt i mange år frem.

Stor tak skal også lyde til dig Gorm for din forsat store hjælp til bestyrelsen ang. gartner, vejsagen og alt andet. Også stor tak til dig Dan for at du styrer og holder vores hjemmeside så flot.

Og til sidst tak til jer der møder op når der er behov for hjælp i hagenstrupparkens grundejerforening.

Det var lige ved at takke over, men det kan ikke siges for tit.

Der er solgt 4 huse i år, velkommen til de nye beboere i Hagenstrupparken, vi håber i vil falde godt til.

Næste Nyhedsbrev bliver så snart vi har fået kommunens svar på vores klage.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle fra bestyrelsen.


Vejrapporten fra Teknologisk institut: klik her
V
ejrapporten fra Favrskov kommune: klik her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: